Gymnaestrada 2015

Gymnaestrada 12.–18.7.2015 Helsinki — Monipuolinen voimistelun suurtapahtuma

Gymnaestrada täyttää Helsingin voimistelun ilolla ja kansainvälisyydellä. Tapahtuman tavoitteena on saada Helsinkiin yli 20 000 osallistujaa noin 60 maasta. Gymnaestrada on Kansainvälisen Voimisteluliiton (FIG) voimistelufestivaali, joka järjestetään neljän vuoden välein. Tapahtumassa on esillä koko voimistelun kirjo sen eri muodoissaan ja lajeissaan. Tapahtumassa ei kisata eikä kilpailla vaan esitetään voimistelua monipuolisesti niin stadionilla kuin kaupunkilavoillakin.

Gymnaestrada on tarkoitettu kaikille Voimisteluliiton jäsenseurojen jäsenille niin voimistelijoille kuin tanssijoillekin sekä harrastajille että huipuille.

Jokainen osallistuja tarvitsee osallistujapassin, jonka hinta on 235 €. Passi sisältää osallistumisoikeuden tapahtumaan 12.–18.7., liikkumisen paikallisliikenteen kulkuvälineillä tapahtuman ajan, sisäänpääsyn illanviettoihin sekä virallisen tapahtumaoppaan. Passiin ei sisälly majoituksia eikä ruokailuja. Osallistujat voivat halutessaan ostaa koulumajoituspaketin (190 €) ja/tai lounaspaketin (100 €).

Viherlaakson Veikot osallistuvat naisten kenttäohjelmaan ”Valkea lintu” ja 7–12 -vuotiaiden tyttöjen ohjelmaan Marjamaille? JOOEI!. Koululaisryhmälle tarvitsemme myös huoltajia.

Alustavat ilmoittautumiset tehdään 12.5.2014 mennessä osoitteella kristiina.jantti(at)elisanet.fi. Sitova ilmoittautuminen on 30.11.2014. Ohjelmien harjoitukset alkavat syyskauden alussa.
Voimisteluseura pyrkii tukemaan osallistujia, mutta tuen määrä ei ole vielä selvillä. Ensi kaudella voimme järjestää myös erilaisia varainkeruutalkoita.

Lisätietoja tapahtumasta: www.gymnaestrada.fi

Gymnaestrada 2015